Het vExpert 2019 seizoen is geopend!


Vanaf vandaag is het vExpert 2019 seizoen geopend en tot en met 8 februari om 9 uur ’s morgens kan je je kandidatuur indienen om vExpert 2019 benoemd te worden! De aankondiging over wie dan tenslotte de nieuwe vExperts in 2019 zijn, volgt dan ergens tussen eind februari en begin maart.

Wat is het vExpert programma?

Het vExpert-programma is het globale “advocacy” en “evangelisme” programma dat ontworpen is om de marketing middelen van VMware ter beschikking te stellen aan jullie.  Hiermee kunnen jullie makkelijker de goede boodschap van VMware kunnen verspreiden. Zo kunnen we helpen bij het promoten van jullie blog artikelen, jullie toegang verlenen tot onze wereldwijde evenementen, co-op advertenties met jullie doen en jullie ‘early access’ toegang geven tot ‘beta-programma’s’ en de ‘routemap’ van VMware.

Elk jaar brengen we in het vExpert-programma mensen bij elkaar die belangrijke bijdrages aan de VMware-gemeenschap hebben geleverd. Hiertoe behoren bloggers, boek auteurs, VMUG-leiders, sprekers, ‘tool builders’, ‘community leaders’ en ook gewone enthousiastelingen.  Velen van jullie werken als IT-beheerder of als architect bij organisaties die VMware producten gebruiken. Of jullie fungeren als adviseurs en implementatie specialisten voor een van de VMware partners of als onafhankelijke consultant. Sommigen van jullie werken zelfs rechtstreeks voor VMware. Allemaal tonen jullie passie en enthousiasme voor technologie en passie om technologische problemen op te lossen. Jullie dragen bij aan het succes van ons allemaal door jullie kennis en expertise te delen!

Wat is er nieuw in het vExpert programma in 2019?

In de loop der jaren is het ons opgevallen dat er toch heel wat applicaties niet zo grondig waren ingevuld. Helaas behoren tot dit groepje ook enkele doorwinterde vExperts.  Omdat er heel wat mensen zijn, die jou bijdrages waarschijnlijk nog niet kennen en die de vExpert aanvragen moeten beoordelen, raden we aan dat jullie de applicatie zo grondig mogelijk invullen.

Om het voor jullie wat eenvoudiger te maken, hebben we dit jaar een correct ingevulde applicatie als voorbeeld toegevoegd. Jullie kunnen het voorbeeld op de applicatie pagina in de rechterbovenhoek, terug vinden. Een klein voorbeeld: Indien je op VMworld een presentatie hebt gedaan, voeg dan het sessienummer en andere details over je presentatie, zoals het sessie nummer en het aantal bezoekers, toe.

vExpert Pro

Indien iemand onder jullie hulp nodig heeft met het invullen van de applicatie, rijk dan even uit naar een van onze vExpert Pros. Indien je nog vragen hebt over hoe je juist de vExpert applicatie moet invullen, kunnen zij je hierbij helpen. De Pros staan ook klaar om jullie te helpen in het hele vCommunity gebeuren. Contacteer gewoon even uit naar de vExpert Pro in jou regio!

De verschillende paden waarmee je vExpert kan worden

Het evangelisten Pad

Het evangelisten pad is het pad van de boek auteurs, de bloggers, mensen die tools ter beschikking stellen van de community en mensen die in het publiek spreken over VMware technologie. Maar ook mensen die bijdragen aan de VMTN community, en alle IT professionals die hun kennis delen met de wereld. Uiteraard kunnen VMware medewerkers kunnen ook via het evangelisten pad voor vExpert gaan. Indien al jullie activiteiten niet publiekelijk bekend zijn of mogen zijn of indien jullie niet in het Engels bloggen of spreken, dan raden we jullie aan een VMware medewerker als referentie mee op te geven.

Het Customer Pad

Het customer pad is voor interne leiders binnen in een organisatie die steunen op VMware technologie. Jullie zijn degenen die als interne medewerkers de VMware kampioenen binnen jullie organisatie zijn. Degene met de meeste VMware kennis en die samen met VMware een succes verhaal bij de klant helpen uitbouwen. Vaak fungeren jullie als een klant referentie voor VMware, geven jullie publieke interviews, spreken jullie op conferenties of zijn jullie VMUG leiders. We raden aan een VMware medewerker als referentie mee op te geven indien jullie viahet Customer pad een vEXpert applicatie indient.

VPN (VMware Partner Network) Pad

Jullie werken voor een van onze partners en jullie zijn een voorbeeld voor de community door elke dag jullie inzet en passie voor VMware te tonen. Jullie zijn toegewijd in het constant bijleren en tonen dit door het behalen van accreditatie en certificaten. Jullie delen passie en expertise met anderen. Dit doen jullie door deel te nemen aan evenementen, het maken van video’s, IP generatie of door het geven van presentaties. Een referentie door een VMware medewerker is vereist indien je een applicatie indient via het VPN pad.

Het VCDX Pad

Het VCDX pad kan alleen gevolgd worden door de mensen die VCDX zijn. Merk hierbij op dat ook jullie elk jaar een vExpert applicatie moeten invullen. Alle VCDX applicaties worden nagekeken via de VCDX Directory.

Vragen en updates

Indien jullie nog vragen hebben over de vExpert applicatie of het vExpert programma, dan kan je een email sturen naar vexpert@vmware.com. Volg ook @vExpert op Twitter om de meeste recente updates over het  vExpert 2019 programma te ontvangen.

 

Dank je wel,

Corey Romero en het Social Media Team

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.